A kurzus jelenleg NYITVA május 31-ig.
Mi az a Mesterkurzus?
A mesterkurzus olyan képzés, ahol elmélyítheted az eddigi tudásodat egy bizonyos területen, amiben korábban már jártasságot szereztél.
Talán Te is így kezdted
Az ördög mindig a részletekben rejlik. Egy (jó) recept és egy (korrekten részletes) leírás alapján bárki tud szappant készíteni. De a leírások sokszor nem elég részletesek, és legtöbbször nincs mögöttük megalapozott, mély tudás, tapasztalat.
Mi az igazság a fázishőkkel kapcsolatban? Mindenütt 40-42 fokot olvasol, ugye?
Hát… ez egy irányadó hőmérséklet…,
… amit nekem is így tanítottak a tanfolyamomon.
Csak aztán – évek múltán – elgondolkodtam, hogy akkor hogy is van ez a sokféle szappankészítési eljárás azzal a sok különbőző hőmérséklettel…?!
🎓Miről szól az induló Mesterkurzus?
Megtanulod, hogy
- milyen recepttel dolgozz, ha örvénytechnika a célod, vagy más olyan dizájn, ahol fontos a hosszú perceken át, könnyen, hígan folyó massza
- milyen hőmérsékletek az ideálisak a formázható masszához
- milyen összetevőket NE használj, ha különleges formázást tervezel
- hogyan, mit és mennyit kell botmixerrel keverni
Könnyen lehet, hogy lecseréled az eddigi rutinod egy összetett, de sokkal eredményesebb metódusra.
Te olyan színekkel dolgozol, amikkel szeretnél. Én a kurzuson más színekkel fogok dolgozni, mint amit a minta-szappanon látsz, mert szeretem, ha minden szappan más egyéniség😉
Miről nem szól a Mesterkurzus?
A mesterkurzuson nem a nulláról indulunk. Nem veszünk olyan alapozó dolgokat, amiket már amúgy is tudsz.
Nem lesz szó arról, hogy:
- miért jó az otthon készített szappan
- milyen haszna van saját harmóniád és folyamatos fejlődésed szempontjából (én-idő, áramlás, vissza a természeteshez, stb.)
- milyen eszközöket és alapanyagokat használunk a szappankészítéshez (anyagismeret)
- mik a folyamat lépései, hogyan kell szappant készíteni
A mesterkurzus épít a megélvő ismereteidre. Az alap tudásodat fejleszti tovább, elmélyíti benned eddigi tapasztalásaid megértését. Saját tudásszintedet Te magad ismered legjobban, én a tudásom legjavát fogom Neked átadni ehhez.
Itt a hiányzó láncszemeket fogod megtalálni, amivel a mesterkurzus a következő szakmai minőségi szintedre emel Téged.
Leckék
- Fizikai és kémiai tényezők a szappankészítésben
- A zsírsavak jelentősége, telített és telítetlen zsírsavak aránya
- Hőmérsékletek, katalizátorok a masszában, intenzitás
- Mit ne használj, ha fontos a híg massza? Minden, amit messziről kerülj el
- Kapsz egy minta-receptet, valamint hozzá egy pontos leírást a hőmérsékletekről is
- Gyakorlat: a szappan elkészítése VIDEÓ narrációval
🌺Lesz egy kis szakmai csemege is, amit most még nem szeretnék felfedni.
A recept
Az “együtt” készített szappan olaj összetétele:
- kókuszvaj
- pálmavaj
- shea-vaj
- olívaolaj
- búzacsíra olaj
- jojoba olaj
Ha nem akarsz pálmát használni, és/vagy vegánt készítenél, adok neked BÓNUSZ-ként más recept-variációkat is.
Ők mondták – Ilyenek a kurzusok
Az utóbbi hónapok során már gyűjtöm a visszajelzéseket azért, hogy meg tudjam mutatni, mik a konkrét eredmények a kurzusokon, és milyen élmény résztvenni ezeken.
Hadd mutassak párat közülük:
Hallgatói alkotások (a legtöbb ELSŐ szappan!):
Kinek való ez a tanfolyam?
Ha te
- önképzéssel
- vagy tanfolyamon tanultál, de nem, vagy nem mindig vagy sikeres az örvényezés technikában.
- Gyakran jársz úgy, hogy túl hamar bepudingosodik a szappan, megkeményedik a masszád, mielőtt a vágyott dizájnt kialakítanád, és nem tudod, mit rontasz el.
Szóval ha részt vettél már ugyan tanfolyamon (akár nálam, akár máshol), de valahogy mégsem állt össze még a teljes kép, esetleg magadtól tanultad meg a szappanozást, de nem vagy elégedett az eredményeiddel, akkor itt a helyed.
Kinek nem való?
Akik tisztában vannak a
- recepttervezés és a fejlett (!) kalkulátorok használatával,
- a receptek zsírsavösszetételének meghatározásával
- a pontos fázishőmérsékletek jelentőségével
Akinek mindig sikerül szépen formázhatóan tartani a szappanmasszáját, annak felesleges résztvennie a mesterkurzuson.
Azoknak sem ajánlom, akik részt vettek az Első ragyogó szappanom c. kurzuson, és mindent megtanultak, valamint sikerrel is alkalmazzák az ott tanultakat.
Mikor lesz?
Az egyes leckék november 11-től kerülnek fel ide, a kurzus oldalára.
Hol lesz?
Itt, ezen az oktatási felületen. Be kell lépned, és a Modulok fülre kattintva már látod is a megvásárolt kurzusod leckéit.
Mi kell hozzá?
Számítógép, tablet vagy okostelefon, és internet-kapcsolat.
Meddig éred el a tanfolyamot?
Vásárlásodtól számított 1 éven keresztül bármikor tanulhatsz, és kérdezhetsz is a Leckék alatt. Ha ez az idő nem elegendő számodra, írj, és meghosszabítom.
Mi a teendőd, ha jössz a kurzusra?
- Regisztrálj kérlek az oldalon, jobb felső sarok > Regisztráció gomb. Ne felejtsd el felírni a felhasználónevedet és jelszavadat – bár ha elfelejted, kérhetsz emlékeztetőt majd. Azért egyszerűbb felírni, és eltenni!
- Tedd kosárba ezt a kurzust, majd add meg az adataidat (kérlek, figyelj a helyes begépelésre), és válassz fizetési módot! (Bankkártyával vagy előre utalással fizethetsz.)
- Fejezd be a vásárlásod (ha bankkártyával fizetsz, az a már ismert módon fog történni, a PayLike biztonságos felületén, menet közben találkozni fogsz a biztonságodról szóló tájékoztatással is)
- Átutalás esetében javaslom, azonnal utalj, mert a műhelymunkán való részvételedet így tudom számodra biztosítani
- Ezután kapsz egy vásárlást nyugtázó automatikus e-mailt – Erre NEM kell válaszolnod
- Hamarosan küldöm az elektronikus számládat is a megadott e-mail címre a Billingo nevű számlázó programmal
Mi történik a kurzus megvásárlása után?
Kapsz az oldaltól egy automatikus üzenetet, miszerint a vásárlásod rendben van.
- Ha bankkártyával fizettél, ebben a percben kimegy számodra egy másik automatikus levél is a Billingó számlázó programból, ami a számládat tartalmazza. Hamarosan kapsz tőlem egy nem automatikus e-mailt is: ezt mindenkinek személyesen küldöm ki a csiszar.andrea@e-mail címemről. Ha Tiéd az egyik Bónusz, azt is megírom ebben.
- Amennyiben utalást választottál, akkor a rendszerüzenetben megapod az utalához szükséges adatokat is. Az összeg beérkezése után rövid időn belül teljesítettre állítom a vásárlásod. Ekkor újabb automatikus üzit kapsz a rendszertől, és kimegy a számlád is másik levélben a Billingó-ból. Végül hamarosan kapsz tőlem egy nem automatikus e-mailt is: ezt mindenkinek személyesen küldöm ki a csiszar.andrea@e-mail címemről.
Csiszár Andrea
Szappankészítő mester, oktató
Megismernél? RÓLAM
Maradt kérdésed? Írj nekem!
csiszar.andrea@gmail.com
Nincs vesztenivalód – Buborék-garancia
Mégsem jön be neked a kurzus?
Semmi baj – még magyarázkodnod sem kell.
Bár én mindent meg fogok tenni, hogy beleszeress a módszerbe, de ha úgy érzed, hogy ez mégsem neked való, és ezt az 1. lecke felkerülését követő napon éjfélig jelzed, visszakapod a kurzus árát.
Ez az én Buborék-garanciám. Korrekt?
Tanfolyam információk
- Leckék 6
- Kvíz 0
- Időtartam Lifetime access
- Típus All levels
- Tanulók 17
- Értékelés Igen
-
Leckék
- Fizikai és kémiai tényezők a szappankészítésben
- A zsírsavak jelentősége, telített és telítetlen zsírsavak aránya
- Hőmérsékletek, katalizátorok a masszában, intenzitás
- Összefoglalás + 1 TIPP, Recept
- Folyamatleírás, Kérdések – Válaszok
- A minta-szappan elkészítése és szeletelése – Narrált videó 2 részben
-
jeryka67
Juhászné Baba Erika
Köszönöm Andrea.! Csak ajánlani tudom mindenkinek a kurzus! Sokat tanultam! Hálás köszönet! 😘👏