A kurzushoz bármikor csatlakozhatsz!
Mi az a Mesterkurzus?
A mesterkurzus olyan képzés, ahol elmélyítheted az eddigi tudásodat egy bizonyos területen, amiben korábban már jártasságot szereztél.
Talán Te is így kezdted
Az ördög mindig a részletekben rejlik. Egy (jó) recept és egy (korrekten részletes) leírás alapján bárki tud szappant készíteni. De a leírások sokszor nem elég részletesek, és legtöbbször nincs mögöttük megalapozott, mély tudás, tapasztalat.
Mi az igazság a fázishőkkel kapcsolatban? Mindenütt 40-42 fokot olvasol, ugye?
Hát… ez egy irányadó hőmérséklet…,
… amit nekem is így tanítottak a tanfolyamomon.
Csak aztán – évek múltán – elgondolkodtam, hogy akkor hogy is van ez a sokféle szappankészítési eljárás azzal a sok különbőző hőmérséklettel…?!
🎓Miről szól az induló Mesterkurzus?
Megtanulod, hogy
- milyen recepttel dolgozz, ha örvénytechnika a célod, vagy más olyan dizájn, ahol fontos a hosszú perceken át, könnyen, hígan folyó massza
- milyen hőmérsékletek az ideálisak a formázható masszához
- milyen összetevőket NE használj, ha különleges formázást tervezel
- hogyan, mit és mennyit kell botmixerrel keverni
Könnyen lehet, hogy lecseréled az eddigi rutinod egy összetett, de sokkal eredményesebb metódusra.
Te olyan színekkel dolgozol, amikkel szeretnél. Én a kurzuson más színekkel fogok dolgozni, mint amit a minta-szappanon látsz, mert szeretem, ha minden szappan más egyéniség😉
Miről nem szól a Mesterkurzus?
A mesterkurzuson nem a nulláról indulunk. Nem veszünk olyan alapozó dolgokat, amiket már amúgy is tudsz.
Nem lesz szó arról, hogy:
- miért jó az otthon készített szappan
- milyen haszna van saját harmóniád és folyamatos fejlődésed szempontjából (én-idő, áramlás, vissza a természeteshez, stb.)
- milyen eszközöket és alapanyagokat használunk a szappankészítéshez (anyagismeret)
- mik a folyamat lépései, hogyan kell szappant készíteni
A mesterkurzus épít a megélvő ismereteidre. Az alap tudásodat fejleszti tovább, elmélyíti benned eddigi tapasztalásaid megértését. Saját tudásszintedet Te magad ismered legjobban, én a tudásom legjavát fogom Neked átadni ehhez.
Itt a hiányzó láncszemeket fogod megtalálni, amivel a mesterkurzus a következő szakmai minőségi szintedre emel Téged.
Leckék
- Fizikai és kémiai tényezők a szappankészítésben
- A zsírsavak jelentősége, telített és telítetlen zsírsavak aránya
- Hőmérsékletek, katalizátorok a masszában, intenzitás
- Mit ne használj, ha fontos a híg massza? Minden, amit messziről kerülj el
- Kapsz egy minta-receptet, valamint hozzá egy pontos leírást a hőmérsékletekről is
- Gyakorlat: a szappan elkészítése VIDEÓ narrációval
🌺Lesz egy kis szakmai csemege is, amit most még nem szeretnék felfedni.
A recept
Az “együtt” készített szappan olaj összetétele:
- kókuszvaj
- pálmavaj
- shea-vaj
- olívaolaj
- búzacsíra olaj
- jojoba olaj
Ha nem akarsz pálmát használni, és/vagy vegánt készítenél, adok neked BÓNUSZ-ként más recept-variációkat is.
Ők mondták – Ilyenek a kurzusok
Az utóbbi hónapok során már gyűjtöm a visszajelzéseket azért, hogy meg tudjam mutatni, mik a konkrét eredmények a kurzusokon, és milyen élmény résztvenni ezeken.
Hadd mutassak párat közülük:
Hallgatói alkotások (a legtöbb ELSŐ szappan!):
Kinek való ez a tanfolyam?
Ha te
- önképzéssel
- vagy tanfolyamon tanultál, de nem, vagy nem mindig vagy sikeres az örvényezés technikában.
- Gyakran jársz úgy, hogy túl hamar bepudingosodik a szappan, megkeményedik a masszád, mielőtt a vágyott dizájnt kialakítanád, és nem tudod, mit rontasz el.
Szóval ha részt vettél már ugyan tanfolyamon (akár nálam, akár máshol), de valahogy mégsem állt össze még a teljes kép, esetleg magadtól tanultad meg a szappanozást, de nem vagy elégedett az eredményeiddel, akkor itt a helyed.
Kinek nem való?
Akik tisztában vannak a
- recepttervezés és a fejlett (!) kalkulátorok használatával,
- a receptek zsírsavösszetételének meghatározásával
- a pontos fázishőmérsékletek jelentőségével
Akinek mindig sikerül szépen formázhatóan tartani a szappanmasszáját, annak felesleges résztvennie a mesterkurzuson.
Azoknak sem ajánlom, akik részt vettek az Első ragyogó szappanom c. kurzuson, és mindent megtanultak, valamint sikerrel is alkalmazzák az ott tanultakat.
Mikor lesz?
Az egyes leckék november 11-től kerülnek fel ide, a kurzus oldalára.
Hol lesz?
Itt, ezen az oktatási felületen. Be kell lépned, és a Modulok fülre kattintva már látod is a megvásárolt kurzusod leckéit.
Mi kell hozzá?
Számítógép, tablet vagy okostelefon, és internet-kapcsolat.
Meddig éred el a tanfolyamot?
Vásárlásodtól számított 1 éven keresztül bármikor tanulhatsz, és kérdezhetsz is a Leckék alatt. Ha ez az idő nem elegendő számodra, írj, és meghosszabítom.
Hogyan vásárold meg a kurzust?
Kérlek, ne ijedj meg ettől a leírástól! Nem azért hosszú, mert bonyolult lenne, hanem azért, mert szeretnék segítséget adni azok számára, akik kevésbé jártasak az internetes vásárlások és fizetés folyamatában.
- Vásárlás előtt nem kell regisztrálni a honlapra, ez automatikusan megtörténik az első vásárlásoddal. Automatikus e-mailt kapsz arról, hogy a Tudástár fiókod létrejött, és abban a levélben kattintanod kell a Jelszó megváltoztatása gombra! Az akkor megadott jelszót írd fel magadnak, és tedd el jól, mert minden alkalommal, amikor be akarsz lépni tanulni, szükséged lesz rá. (Kérhetsz jelszóemlékeztetőt is természetesen, de szerintem egyszerűbb, ha elteszed.)
- Válaszd ki a megvásárolni kívánt kurzust.
- Tedd kosárba az KOSÁRBA TESZEM gomb megnyomásával.
- Az ezután megjelenő oldalon:
👉 bejelentkezhetsz (ha korábban már vásároltál kurzust vagy más terméket)
👉 kuponkódodat adhatod meg, ha van ilyened
👉 meg kell adnod a számlázási adataidat, céges számlát is kérhetsz (add meg az adószámot is ez esetben!)
👉 ezek alatt ellenőrizheted, hogy éppen mit készülsz megvásárolni (kurzus neve és ára)
👉 lejjebb görgetve meg kell adnod a számlázási adataidat. FONTOS! Figyelj a hibamentes begépelésre. Ha elírod az e-mail címed, akkor nem kapod meg a kurzus-hozzáférést, csak manuális beállítást követően. Ehhez írnod kell nekem. Én sajnos azt nem látom a rendszeremben, hogy Te látod-e, komolyan😅. A számlakiállítás miatt is fontos a hibátlan adatbevitel, úgyhogy kérlek, erre tényleg nagyon figyelj (köszönöm!).
👉 végül az oldal alján válassz fizetési módot és fogadd el a belinkelt tájékoztatókat (3 db jelölőnégyzetbe kell belekattintanod az elfogadáshoz). Bankkártyával vagy előre utalással fizethetsz. - Fejezd be a vásárlásod a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintással.
- Utalásnál kapsz egy automatikus díjbekérőt e-mailben, ebben találod a banki adatokat és a határidőt. Kérlek figyelj a fizetési határidőre, javaslom, hogy azonnal utalj, mert a helyedet csak ezzel biztosítod.
- A számlát -fizetés után- szintén az e-mail címedre küldi a Billingo számlázó szoftver.
- Utalásnál a számlát nem azonnal kapod meg, hanem csak akkor, amikor én “Teljesített” státuszúra tudom állítani a fizetést – és ez pár óra is lehet. Pl. egy reggeli átutalást legtöbbször csak délben vagy este tudok számlázni.
- Bankkártyás fizetésnél viszont a számlakészítés azonnal, automatizáltan lefut (és nem kapsz díjbekérőt a fizetés előtt).
Technikai probléma esetén 📲hívj bátran 18 óra után! +36 20 525 7523
Kérdésed van?
A 📧csiszar.andrea@gmail.com-ra írhatsz vagy a 📲fenti telefonszámon megtalálsz esténként.
Csiszár Andrea
Szappankészítő mester, oktató
Megismernél? RÓLAM
Maradt kérdésed? Írj nekem!
csiszar.andrea@gmail.com
Nincs vesztenivalód – Buborék-garancia
Mégsem jön be neked a kurzus?
Semmi baj – még magyarázkodnod sem kell.
Bár én mindent meg fogok tenni, hogy beleszeress a módszerbe, de ha úgy érzed, hogy ez mégsem neked való, és ezt az 1. lecke felkerülését követő napon éjfélig jelzed, visszakapod a kurzus árát.
Ez az én Buborék-garanciám. Korrekt?
Tanfolyam információk
- Leckék 6
- Kvíz 0
- Időtartam Lifetime access
- Típus All levels
- Tanulók 20
- Értékelés Igen