A kurzushoz bármikor csatlakozhatsz!
***********
Szappant főzni több féle módon lehet, mint azt most gondolnád. Nem csak sütőben, tűzhelyen, és lassúfőzőben, hanem ezek NÉLKÜL is! Hab a tortán, hogy a mosogatás is kevesebb utána. Fantasztikusan izgalmas!
BELE FOGSZ SZERETNI!
Az egyik módszertan alig ismert Magyarországon. Meg kell tanulnod!
Csináld meg a szappant, és használd azonnal! Jól hangzik, ugye?
És még extra eszköz, edény sem kell hozzá…
Ráadásul a formázhatóságról sem kell lemondanod (csak ha akarsz)!
Az online kurzus leckéiben:
- A melegen készített szappanok legfőbb jellemzői. Előnyök és hátrányok
- 2 db, speciálisan meleg szappanra tervezett recept és ismérvek, amik segítségével a továbbiakban már önállóan saját ízlésedre és ötleteidre szabhatod a főzött szappan receptjeidet. Tűéles instrukciókat kapsz a speciális olajösszetételhez, folyadékarányhoz, és az adalékolás mikéntjéhez, azaz ehhez a szappanhoz is:
- A szappanfőzésben használható, és nem használható adalékok ismertetése
- Lépésről lépésre módszertani útmutató
- A szappanfőzés lassúfőzővel és anélkül is: 2 db, részletes magyarázatokkal narrált, élő videó-felvétel a 2 szappan elkészítéséről
- A szappanok formából való kiemelése, szeletelése, szintén részletes magyarázatokkal narrált, élő videó-felvételeken, 2 db
+ AJÁNDÉK LECKE
Mit mond az, aki már elvégezte a kurzust?
A kurzus alatt, a hozzászólásoknál olvashatsz arról az eddigi résztvevőktől, hogy nekik mennyire jött be a tanfolyam, itt azokból idézek, amik e-mailben érkeztek:
Ez fantasztikus! Úgy vártam ezt az utolsó videót, mint egy kisgyerek a karácsonyt hogy vajon milyen meglepetés, ajándék lesz a fa alatt! El nem tudtam képzelni, hogy milyen ez a forró eljárással készült szappan! Azt hittem ott állsz majd a tűzhely mellett órákig kevergetve a 100 fokos szappanmasszát a 30 fokos konyhában, közben valaki majd törölgeti a homlokodról az izzadságcseppeket! Ehhez képest pikk-pakk kész, és milyen gyönyörű már most a szappan! Nagyon köszönöm! Most örülök igazán, hogy csatlakoztam hozzád, és hogy ezt a kurzust választottam! Egyszerűen fantasztikus és csodás!
F. EszterKöszönöm szépen a lassúfőzőről a hasznos körképet.
Hát tényleg nem egyszerű készüléket választani.
De azt hiszem az lesz amit javasoltál is,majd a tanfolyam végén meglátom,hogy beruházok-e egy csodás készülékre.
Köszönöm a tájékoztatást.
T. EsztiOlyan jól elmagyarázod, annyira szeretem halgatni! Hálásan köszönöm!
V. Erika
Milyen a tanfolyam és meddig érheted el az anyagát?
Az oktatás ezen a biztonságos online felületen történik szöveges és videós anyagok segítségével.
Akkor tanulsz, amikor az számodra a legmegfelelőbb.
Technikai készségek, kellékek:
regisztrálás a felületre, belépés, leckékre kattintás, beágyazott videó elindítása, linkekre kattintás, szövegek elolvasása – semmi extra tudás nem kell hozzá, áltlagos webes kompetenciákra van kitalálva a felület. Felhasználóbarát, oktatásra fejlesztettem ki.
12 hónapon át éred el.
Mit tanulsz meg?
A kurzus haladó szintű. Lassúfőzővel és anélkül is megtanulsz szappant “főzni” (tehát ez a tanfolyam mindkét módszert tartalmazza). A botmixered kelleni fog, és ha van, a lassúfőződet is kipróbálhatod. Ha nincs, a tanfolyam után dönetni tudsz arról, hogy akarsz-e venni.
M a legnagyobb hasznod a szappanfőző kurzusból?
Képes leszel:
- teljesen más recepteket fogsz tervezni, mint a hagyományos, elterjedt meleg eljárásos metódusoknál. Az az igazság ugyanis, hogy bármilyen masszát meg lehet főzni. Mindegyik átlagos hideg recept elszappanosodik, de mind “rusztikus”, kemény és makacs lesz!
- Ez a kurzus megtanítja neked, hogy a spéci receptnek és módszertannak köszönhetően NEM kell kompromisszumokat kötnöd többé a formázhatóságban.
- Ez így van a lassúfőzős, és a forró folyamatos változatnál is!
Mire leszel képes a kurzus végére?
- Képes leszel a kihűlés után azonnal használható (meleg eljárásos) szappanok elkészítésére
- Tudni fogod, hogyan tervezz meleg eljáráshoz való, speciális receptet
- A lassúfőzős módszer mellett egy másik (forradalmi) módszert is meg fogsz tanulni, ami egész eddigi tudásodat, tapaszatalataidat a szappankészítésről új dimenziókba fogja helyezni
Nézd meg, miket készítettek azok, akik már megcsinálták a kurzust!
Kattintással nagyban is megnézheted az alkotásokat.
Még akkor is érdemes elvégezned, ha már tudsz szappant főzni!
Miért? Mónika leírja a kurzus alatti hozzászólásban, görgess majd lejjebb, elolvashatod🙂
Ezekben a visszajelzésekben is olvashatod:
A kurzus menete
- A tanfolyam anyaga fizetésed beérkezése és visszaigazolása után azonnal elérhető számodra.
- Abban a tempóban haladsz, ami számodra a legmegfelelőbb, annyiszor nézed meg a leckéket, ahányszor akarod.
- Minden lecke végén megtalálod az elméleti rész letölthető, nyomtatható változatát is.
Mit kapsz?
- 168 perc részletesen NARRÁLT VIDEÓ (elkészítés, kiemelés, szeletelés, kipróbálás, magyarázatokkal)
- 75 oldal nyomtatható PDF jegyzet
Fizethetsz bankkártyával vagy utalással is. Automatikus e-mailekben követheted a rendelésed állapotát, figyeld a postafiókodat (promóciók, frissítések, spam mappa is!).
A kurzus tartalmaz ez AJÁNDÉK leckét is, ami nagy segítségedre lesz, ha a képen lévő masina még ismeretlen számodra 🙂
Hogyan vásárold meg a kurzust?
Kérlek, ne ijedj meg ettől a leírástól! Nem azért hosszú, mert bonyolult lenne, hanem azért, mert szeretnék segítséget adni azok számára, akik kevésbé jártasak az internetes vásárlások és fizetés folyamatában.
- Vásárlás előtt nem kell regisztrálni a honlapra, ez automatikusan megtörténik az első vásárlásoddal. Automatikus e-mailt kapsz arról, hogy a Tudástár fiókod létrejött, és abban a levélben kattintanod kell a Jelszó megváltoztatása gombra! Az akkor megadott jelszót írd fel magadnak, és tedd el jól, mert minden alkalommal, amikor be akarsz lépni tanulni, szükséged lesz rá. (Kérhetsz jelszóemlékeztetőt is természetesen, de szerintem egyszerűbb, ha elteszed.)
- Válaszd ki a megvásárolni kívánt kurzust.
- Tedd kosárba az KOSÁRBA TESZEM gomb megnyomásával.
- Az ezután megjelenő oldalon:
👉 bejelentkezhetsz (ha korábban már vásároltál kurzust vagy más terméket)
👉 kuponkódodat adhatod meg, ha van ilyened
👉 meg kell adnod a számlázási adataidat, céges számlát is kérhetsz (add meg az adószámot is ez esetben!)
👉 ezek alatt ellenőrizheted, hogy éppen mit készülsz megvásárolni (kurzus neve és ára)
👉 lejjebb görgetve meg kell adnod a számlázási adataidat. FONTOS! Figyelj a hibamentes begépelésre. Ha elírod az e-mail címed, akkor nem kapod meg a kurzus-hozzáférést, csak manuális beállítást követően. Ehhez írnod kell nekem. Én sajnos azt nem látom a rendszeremben, hogy Te látod-e, komolyan😅. A számlakiállítás miatt is fontos a hibátlan adatbevitel, úgyhogy kérlek, erre tényleg nagyon figyelj (köszönöm!).
👉 végül az oldal alján válassz fizetési módot és fogadd el a belinkelt tájékoztatókat (3 db jelölőnégyzetbe kell belekattintanod az elfogadáshoz). Bankkártyával vagy előre utalással fizethetsz. - Fejezd be a vásárlásod a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintással.
- Utalásnál kapsz egy automatikus díjbekérőt e-mailben, ebben találod a banki adatokat és a határidőt. Kérlek figyelj a fizetési határidőre, javaslom, hogy azonnal utalj, mert a helyedet csak ezzel biztosítod.
- A számlát -fizetés után- szintén az e-mail címedre küldi a Billingo számlázó szoftver.
- Utalásnál a számlát nem azonnal kapod meg, hanem csak akkor, amikor én “Teljesített” státuszúra tudom állítani a fizetést – és ez pár óra is lehet. Pl. egy reggeli átutalást legtöbbször csak délben vagy este tudok számlázni.
- Bankkártyás fizetésnél viszont a számlakészítés azonnal, automatizáltan lefut (és nem kapsz díjbekérőt a fizetés előtt).
Technikai probléma esetén 📲hívj bátran 18 óra után! +36 20 525 7523
Kérdésed van?
A 📧csiszar.andrea@gmail.com-ra írhatsz vagy a 📲fenti telefonszámon megtalálsz esténként.
Tanfolyam információk
- Leckék 11
- Kvíz 0
- Időtartam Lifetime access
- Típus All levels
- Tanulók 28
- Értékelés Igen
9 észrevétel
Kedves Andi! Azzal, hogy elvégeztem a kurzust, a HP szappankészítésről eddig innen-onnan összecsipegetett ismereteimről megerősítést kaptam, ezzel együtt biztonságot. A forró eljárást nagyon vártam, valójában emiatt jelentkeztem a kurzusra. Számomra ez az eljárás ötvözi a cp és a hp szappan előnyeit. Nem csalódtam, azt hiszem, hogy ezentúl mellőzni fogom a lassú főzőmet.
Drága Mónika,
nagy-nagy örömmel olvasom, hogy hasznodra fog válni a módszer, amit megtanulhattál. Büszke vagyok arra, hogy több éves HP (lassúfőzős) gyakorlat után itt vagy, és nagy sikerrel alkalmaztad a forró eljárást is.
Külön köszönöm a képeket és a részletes beszámolót a saját folyamatodról, amiket e-mailben küldtél!
Ha elküldöd a felvágás utáni képeket is, és hozzájárulsz, kiteszem a kurzusba a szappanod képeit, hogy láthassa minden érdeklődő: erre képes a módszer, ha értő kezekben van 🙂
Szinte pontosan két éve fogalmazódott meg bennem, hogy megtanulom a szappankészítést. Te lehet, hogy jobban tudod,mivel akkor regisztráltam az ingyenes start leckéidre 🙂 Azokból és az oldaladon fellelhető információkból nagyon sokat tanultam. Az első szappanomat cp eljárással 2020. december 26-án készítettem el, hiszen a szappankészítéshez szükséges hiányzó eszközeimet a Jézuska hozta. Néhány Cp szappan elkészítése után elkezdtem kutakodni a HP rejtelmei után és azóta is jellemzően ezt készítek. Illetve készítettem, egészen eddig.. Ezután a kurzus után azt érzem, hogy a forró módszer az, amiben kiteljesedhetek. Természetesen elküldöm a szeletelés utáni fotókat is, és megtisztelsz, ha felhasználod őket.
Szia Mónika,
boldogan olvastam a soraidat, köszönöm, hogy összefoglaltad nekünk a szappanos életutadat. Azért szuper, mert másoknak példaértékű: honnan hova lehet eljutni egy hasznos hobbival, család mellett is. Sok hobbi szappankészítő megáll a hideg eljárásnál, pedig érdemes kitanulni a meleget, forrót is – sok-sok előnye van. Szerintem fantasztikus vagy, hogy erre amellett jöttél rá, hogy a többség útja nem ez! És köszönöm a lehetőséget, hogy kitehetek fotót és a tapasztalaidat!
Szia Mónika,
boldogan olvastam a soraidat, köszönöm, hogy összefoglaltad nekünk a szappanos életutadat. Azért szuper, mert másoknak példaértékű: honnan hova lehet eljutni egy hasznos hobbival, család mellett is. Sok hobbi szappankészítő megáll a hideg eljárásnál, pedig érdemes kitanulni a meleget, forrót is – sok-sok előnye van. Szerintem fantasztikus vagy, hogy erre amellett jöttél rá, hogy a többség útja nem ez! És köszönöm a lehetőséget, hogy kitehetek fotót és a tapasztalaidat!
Nem 2020. bocsánat, hanem 2019….
Kedves Andi!
Nagyon vártam, hogy a forró eljárást megtanulhassam tőled 🙂
Beszereztem az infrahőmérőt, az olajokat… és nem fogtam hozzá. Pedig idenekemazoroszlántis típusú vagyok, mégis kellett egy plusz löket… És a samponszappan kurzus megadta a kellő inspirációt (jelesen, hogy ott is láthattam és olvashattam egy forró szappan elkészítésének folyamatát): azt még be sem fejeztem, a forró eljárással elkészítettem a szappankáimat a recepted alapján (sáfrányos szeklice olaj lett a szuperfet).
Először szilikonformákba öntöttem (szénnel színeztem), hogy kitapasztaljam a folyékonyságát, kezelhetőségét. Másnap gyönyörűen kiszabadítottam őket. Kicsit puhák lettek.
A következő napon készítettem egy másik adag szappant is, mert felcsigázott a lehetőség 🙂 Tömbbe öntöttem, rózsaszirmokkal adalékoltam, hajlítottam egy drótot, amivel keverhettem a lágy szappant… (Én inkább a főzős eljárást szerettem, szemben a hideg eljárással, így még nincs gyakorlatom a dizájnolásban, de azért meg vagyok magammal elégedve :-)) másnap pedig szeleteltem is. Ez 2 hete volt, még puhának tűnnek. Legközelebb valamivel csökkentem a folyadék mennyiségét.
Szóval beleszerettem a forró eljárásba, már azon gondolkodom, hogy gyorsan forrózom egy kis mosószappant is, és ha beszerzem a samponszappanok anyagait, azokra is ráfókuszálok – forrón 🙂
Nagyon szépen köszönöm azt a gondosságot, ahogy egy-egy tanfolyamot végigkísérsz. <3
Kedves Dzseni, szuper hírek!
Kaptam Tőled képeket is; gyönyörű szappanjaid születtek a dróttal! Ki is tettem feljebb, a galériába! 😍Nagyon ügyes munka, különösen, hogy eddig nem gyakoroltad sokat a dizájnolást a főzött szappan keménysége miatt. Igen, ha mindjárt keményebbre szeretnéd, akkor vedd egy kicsit vissza a folyadékot. Majd kitapasztalod, hogy számodra mi az ideális mennyiség, amivel még a formázhatóság is kedved szerinti. Tudod, a kettő összefügg😉 A puhaság elmúlik, ahogy telik az idő, ez a szappan is nemesedik, keményedik. Sok örömet kívánok Neked hozzájuk, és hajrá, samponszappanok!😁❤️