Modulok
- 1 Section
- 9 Lessons
- Lifetime
Expand all sectionsCollapse all sections
- Leckék9
- 2.11. A melegen készített szappanok legfőbb jellemzői. Előnyök és hátrányok.45 Minutes
- 2.22. A recept és néhány alapvető ismeret90 Minutes
- 2.33. Hogyan tervezz receptet a szilárd meleg szappanjaidhoz?45 Minutes
- 2.44. Mit használj, és mit ne, ha megfőzöd a szappant?90 Minutes
- 2.55. Speciális adalékok, amikkel tovább emelheted meleg szappanjaid minőségét90 Minutes
- 2.66. Szappanfőzés lassúfőzőben – Módszertani leírás és videók100 Minutes
- 2.77. A kész szappan vágása és kipróbálása, valamint az érési idő – Videóval90 Minutes
- 2.8Lassúfőző vásárlása – BÓNUSZ30 Minutes
- 2.9Örömködés – Kedvezmény, értékelés, lezárás
2. A recept és néhány alapvető ismeret
Következő