SZAPPANMENTOR KLUB

Válságálló, önellátó megoldások a családban

Valósítsd meg végre az álmodat! Készíts varázslatos natúr szappanokat magadnak és családodnak!

Ráadásként a háztartásodat is megreformálhatod.

csiszarandrea_szappanmentor
csiszar_andrea_szappanmentor2

Ki az a Csiszár Andrea?

Miért bízhatsz meg bennem?

Talán Te is szembesültél már azzal, hogy tengernyi, egymásnak ellentmondó, zűrzavaros infót találni a neten a házi szappankészítésről, ráadásul lúggal kell dolgozni.

Azért tartok kisebb-nagyobb gyakorlat-orientált kurzusokat kreatív, sokoldalúan tudatos hölgyeknek, hogy végre ők is megtanuljanak otthon önállóan, biztonságosan szappant készíteni.

 

✅Más hasonló szappan iskolákkal szemben kivételes, alapossággal, rendszerszemlélettel, türelemmel és személyre szabott segítséggel fogom a kezüket.

✅33 évig könyvtáros voltam, ezért kérdésedre vagy azonnal tudom a választ, vagy 2 perc alatt megtalálom. Alapos, lényeglátó vagyok, rendszerben és logikusan gondolkodom. Tanítványaim imádják, ahogyan magyarázok. Ezt ők mondják így laughing

✅11 éve foglalkozom a szappankészítéssel. Támogató online birodalmamat szenvedélyes tanulással és munkával saját magam építettem fel.

lenyugozoen_kavargo_orvenyek

Nemsoká itt találod a Szappanmentor Klub részleteit.

garancia

Buborék garancia

Van az úgy, hogy az ember melléfog egy vásárlással.
Vagy csak épp nem olvas figyelmesen, ezért másra számít.
Ebből én nem csinálok ügyet. Ha követsz, már ismersz.
Nem adok ki akármit a kezeim közül.
A képzéseim garantáltan tudják, amit ígérnek.

Ha bármilyen ok miatt mégsem vagy elégedett a megvásárolt anyaggal, kérdés és gondolkodás nélkül visszafizetem az árát neked, ha ezt jelzed a program első napján.

Mit mondanak Andreáról azok, akik már több kurzust is elvégeztek?

"Azzal, hogy elvégeztem a kurzust, a HP szappankészítésről eddig innen-onnan összecsipegetett ismereteimről megerősítést kaptam, ezzel együtt biztonságot. A forró eljárást nagyon vártam, valójában emiatt jelentkeztem a kurzusra. Számomra ez az eljárás ötvözi a cp és a hp szappan előnyeit. Nem csalódtam, azt hiszem, hogy ezentúl mellőzni fogom a lassú főzőmet."
Kocsisné Tallér Mónika
"Nagyon korrekt, profi iranyítassal, magyarázatokkal levezényelt oktatás. Andi mindenkinek fogja a kezét és szivesen segít. Nemcsak szappant készítettünk, hanem hasznos tanácsokkal is ellátott. Élmény volt hallgatni a sok, érdekes történetet a szappankészítéssel kapcsolatban. Kérdésekre mindíg korrekt válaszokat kaptunk. Andi lelkesedése, hozzáértése, profizmusa igazán inspiráló! Köszönettel tartozom, mert nem is gondoltam, mikor ebbe belekezdtem, hogy ilyen szép, jó minőségű, jó illatú, bőrünknek hasznos szappanokat fogok csinálni. Hálásan köszönöm!"
Győriné Gombos Mária
"Szívből ajánlom Andrea kurzusait. Nagyon hasznos tanácsokkal látott el a munkafolyamatok során, kezdőként gyorsan fejlődhettem vele. Hatalmas élmény volt minden egyes szappan készítése a segítségével, még online formában is, mert emberközpontú, jól kommunikáló tanár. A kész szappanok pedig nemcsak nekem váltak be, de a család és baráti kör legnagyobb örömére gyönyörű ajándékok bármely alkalomra."
Zsótér Bernadett
"Nagyon örülök Andrea, hogy megtaláltalak! Nagyon szeretem, ahogy magyarázol a videóidban! Számomra egyszerűen és érthetően vannak felépítve a leckék."
G. Emőke
“Imdom, hogy olyan érthetően mondod el a dolgokat!!! Nagyon jó a videó, amely alapján lépésről lépésre el lehetett készíteni. Köszönöm!”
I. Nikolett
"Nagyon klassz volt, úgy éreztem magam, mintha rendesen együtt lettünk volna. Csodálkoztam is, amikor elköszöntél☺️."
B. Ágnes
“Elkészítettem első szappanjaimat. Jó döntés volt Csiszár Andrea kurzusát választani. Előadásai, leckéi érthetőek teljesen kezdők számára is. Kedvessége, segítőkészsége, bátorítása csillagos ötöst érdemel. Neki köszönhetően rátaláltam a legélvezetesebb hobbira. Alig várom, hogy időm legyen a következő szappanjaimat elkészíteni. Köszönjük Andi, hogy felmerülő kérdéseinkkel mindig fordulhatunk hozzád.”
Simon Tímea
"Köszönöm, ahogy Andrea segített nekem a szappanjaim elkészítésében. Segített elmélyülni a "szappanszerelemben". Imádja amit csinál! Tapasztalataim szerint pedig mindig szerelemből születnek a legszebb dolgok!!! Így én is tanulok tovább Andreától...ki tudja hová visz tovább ez az út!"
Jambricska Mária
“Nagyon köszönöm, hogy megtapasztalhattam ezt az igazi FLOW élményt. Az első Kudarcmentes szappanom jó, egyszerű instrukciókat tartalmaz, és minden benne van, ahhoz, hogy jó élmény legyen az első szappan elkészítése. Mééééééggg! ez az érzés maradt bennem, és meg is vettem a szappanos receptkönyvet. Hezitálóknak üzenem, hogy vágjatok bele, mert jó lesz!”
Thurzó Nóra

A kurzusokon átadott ismeretekkel igazi sikersztorik születnek

"Nagyon jó a lépésről lépésre videó! Teljesen kezdőként nagyon tartottam a lúg használattól, de sikerült izgulás nélkül megcsinálni, mert a videóban nagyon jól elmondtad, hogy mire kell figyelni. Köszönöm!"
Sz. Török Annamária
"Annyira régóta volt ez már dédelgetett álmom és végre ennek a remek kurzusnak köszönhetően köszönhetően elkészült az első szappanom! Nagyon jól követhető az anyag, a videó pedig óriási segítség."
Emese
“Köszönöm szépen, ezt a tanfolyami anyagot is szuperül összeraktad, akár a többit! Sok jó és hasznos dolgo van benne. Érthetően magyarázol és teljes mértékben az a rengeteg tudás, ami benned van. Köszönöm, hogy bevezettél ebbe a világba!"
T. Eszti
"Köszönöm a tudást, amit kaptam! Andrea fantasztikus oktató mentor! Örülök, hogy tőle tanultam."
Juhászné Baba Erika
“Nagyon jó volt, hogy először az alapokat tanítottad meg. Érthető, rendszerezett tudást kaptam. Tetszett a "hibákhoz" való hozzááállásod és a háztartási csomagolóanyagok újrafelhasználása is.”
Katalin
"Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamodon. Nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen csodálatos, ilyen sokféle szappant fogunk készíteni.."
K. Horváth Éva

© 2022 Csiszár Andrea | Minden jog fenntartva.